Jouluostoksille Tallinnaan

Mikäli kaipaat vaihtelua jouluostosten tekemiseen, hyvä vaihtoehto on lähteä tekemään niitä Tallinnasta. Marraskuussa 5.11. - 8.11. virolaisen käsityön suuret markkinat "Martin markkinat" Saku suurhallissa ja vieressä on Rocca Al Maren kauppakeskus, johon pääsee satamasta bussilla ilmaiseksi. Joten nyt samantien varaamaan laivamatkaa ja mahdollista majoitusta Tallinnasta, jos vielä vapaita paikkoja löytyy.



Mutta jos markkinoille ei kerkeä, onneksi jouluun vielä on aikaa, joten jouluostoksille Tallinnaan muutoin kerkeää hyvin. Mikäli aikaa ei ole, voi kierrellä kävellen satamasta Virukeskuksessa ja vieressä olevassa Kaubamajassa, Norde Centrumissa ja monissa pienissä kaupoissa vanhassa kaupungissa. Vanhan kaupungin keskellä olevalla raatihuoneen torilla on joulutori 21.11. alkaen.

Tallinnasta löydät tuttujen Suomessa toimivien kauppojen lisäksi monia sellaisia kauppoja joita ei Suomessa ole ja hinnat joidenkin tuotteiden osalta myös edullisemmat, joten yhdistä risteily ja jouluostosten tekeminen.